2. 3. 2013: Degustace balkánské kuchyně

Mnozí se přidali poprvé, někteří si zopakovali loňskou degustaci. V roce 2012 jsme vzdali hold kuchyni sicilské, letos jsme si opět v počtu 21 osob pochutnali na kuchyni balkánské. A co bohaté menu nabízelo? Jako předkrm: papriky na grilu plněné balkánským sýrem, sušenou šunku, olivy, balkánský sýr, proju se smetanou, domácí chléb, ajvar, kajmak natural i s paprikou a česnekem. Hlavní chod se skládal z výběru čevapčiči, pljeskavice, jehněčí klobásky na grilu, grilované zeleniny a domácích pečených brambor. Ochutnali jsme tradiční moučník a prolévali hrdlo bílým makedonským vínem. Budeme se těšit na 3. ročník ve vaší společnosti u jednoho stolu!

 

Pro bližší informace chystaných akcí:

 

 

kyticka

Aktuálně