6. 2. 2012: kurs vaření

V pondělí 6. února 2012 jsme zprostředkovali prvním zájemcům kurs vaření v hotelu Barceló Old Town Prague****. Kurs vaření na téma "dokonalý argentinský steak" vedl pan šéfkuchař Jan Schánil. Večer byl dokonalý, voňavou atmosféru doplňovalo přátelské prostředí a neformální přístup pana šéfkuchaře, který dal nahlédnout pod pokličku svého umění.

 

Večeře trvala 3 hodiny i s přípravou, během kterých se účastníci naučili několik vybraných pochoutek z hovězího masa:

  • Hovězí Tagliata
  • Hovězí Stroganoff
  • Argentinský hovězí filet (steak)

 

Tým byl přivítán a po celou dobu hoštěn lahodným moravským červeným vínem a během celého kurzu měl k dispozici zdarma nealkoholické nápoje. Samozřejmě, vše co s šéfkuchařem uvařili, si na závěr také snědli! Vařilo se pouze z prvotřídních a originálních surovin.


Celý kurz byl zaměřen na úpravu vybraného hovězího. Když zvládli steak, vyzkoušeli si k němu připravit také vynikající přílohu – brambory pečené s rozmarýnem a česnekem.


Příště se sejdeme nad dobrotami francouzské kuchyně (ve čtvrtek 22. března 2012).

PŘIDEJTE SE TAKÉ NA KURS VAŘENÍ... SAMI ČI S PŘÁTELI!

VOLEJTE: +420 602 354 713

PIŠTE:     hamko@hamko.cz

kyticka