9. 10. 2015 DEGUSTACE VÍN "ALSASKO - ZNÁMÉ, NEZNÁMÉ?"

Září odzářilo a nastal měsíc říje, nastal pátek, nastal podvečer a s ním ruku v ruce přijachala chuť na mok všemohoucí.


Vína nebyla lecjaká.


Začali jsme ciderem a cremant šuměl dálkami, aby nás navnadil stejně, jako když si člověk uždíbne z jednohubek a tvrdí, že se před tím vydatně najedl.


Následovaly vlny bílé pohody, které nás zavlekly přes růžové červánky do hlubin červených a mocných, alsaských ruland.


Alsaský sýr dodával třešničky na všech dortech a byl zlatými hřeby večera, které nám daly užít si alsaský večer plnými doušky.


A my se ptáme, kdo s námi přijde přiťuknout si ve sváteční večer v úterý 17. listopadu 2015, kdy pro nás Petr Bejblík www.spolecenska-vina.cz připravil dlouhý seznam "sametových bublin & hrdých žernosek"?


Na viděnou! Váš bar

kyticka